Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roompot fandag

24 september 2017 08:00-17:00

EUR 27,50

Op zondag 24 september wordt – tegelijkertijd met de derde Oranje Peloton Tocht – de WK-wegwedstrijd voor de mannen verreden in Bergen, Noorwegen. Steun onze landgenoten in hun strijd om de regenboogtrui en kijk na afloop van de tocht met ons mee op groot scherm!

Fiets mee met Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Pim Ligthart, Pieter Weening en alle Nederlandse talenten van Roompot – Nederlandse Loterij. Deelname aan de Oranje Peloton Tocht kost €27,50 en is incl.:

– Startgelegenheid voor 65, 120 of 165 km
– Oranje Peloton armwarmers (t.w.v. €20)
– Stuurbordje met startnummer
– Loterij op startnummer (met kans op diverse prijzen)
– Duidelijk uitgepijlde routes
– Verzorgingsposten aan de start, onderweg en bij de finish
– Uitgebreide deelnemersinformatie
– Bewaakte fietsenstalling
– Technische assistentie
– Medische assistentie

 

Beter fietsen met tips van de bondscoach
De samenwerking tussen Oranje Peloton, KNWU en partner van het wegwielrennen Centric wordt gevierd met een uniek middagprogramma, een WK-prijsvraag en speciale (leden)acties. Zo krijgen deelnemers in aanloop naar de Tocht tips van de bondscoach en maakt iedereen kans op wielerkleding van het nationale team.

 

Studio Oranje Peloton in tuin Paleis Soestdijk
In Studio Oranje Peloton geven Johnny Hoogerland en de ploegleiders van Roompot – Nederlandse Loterij live commentaar op de wedstrijd en het koersverloop. Ook wordt contact gezocht met KNWU-bondscoach Thorwald Veneberg en huldigen we direct na de finish de winnaars van de WK-prijsvraag.

Voor de fans van Team Roompot Nederlandse Loterij worden de hele dag door speciale activiteiten georganiseerd. Bezoek stands van sponsors, doe mee aan prijsvragen en ontmoet renners en staf.

 

Programma
Om met zoveel mogelijk wielerfans en Oranjesupporters naar de ontknoping te kunnen kijken (en niet uren te hoeven wachten) zijn de starttijden* aangepast op het middagprogramma. Bij terugkomst is er muziek, catering en live verbinding met Noorwegen. Studio Oranje Peloton start om 15.00 uur.

08.00-10.00 uur Start 165km*
10.00-12.00 uur Start 120km*
11.00-12.00 uur Start 65km*
15.00 uur Studio Oranje Peloton met Johnny Hoogerland en ploegleiders #teamRNL
17.00 uur Finish + Huldiging WK-prijsvraag

*Er kan worden gestart tussen 08.00 en 12.00 uur. Geadviseerde starttijden zijn richtlijnen (met oog op middagprogramma) en naar eigen inzicht en op basis van eigen tempo te bepalen.

 

Gratis Oranje Peloton Windvest voor KNWU-leden
Deelname kost €27,50 en is incl. Oranje Peloton armwarmers (t.w.v. €20). Daarnaast krijgen KNWU-leden op vertoon van hun ledenpas het officiële en weerbestendige Oranje Peloton Windvest* (t.w.v. €34,95) cadeau.

Gegevens

Datum:
24 september 2017
Tijd:
08:00-17:00
Kosten:
EUR 27,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://oranjepeloton.nl/tocht/

Locatie

Paleis Soestdijk
Baarn, Nederland + Google Maps