Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roze zaterdag

8 april 2017

Op zaterdag 8 april 2017 slaan de vijf grote studentensportverenigingen op Sportcomplex Olympos de handen ineen voor de organisatie van de ‘Roze Zaterdag’. De Roze Zaterdag Commissie bestaat ieder jaar uit nieuwe vertegenwoordigers van de studentensportverenigingen en één lid van de Sportraad Utrecht. Dit evenement wordt georganiseerd om homoacceptatie in de sport te vergroten en om homoseksuele sporters een veilig klimaat te bieden om uit de kast te komen.

Roze zaterdag

 

Dit jaar is een samenwerking tot stand gekomen tussen de Roze Zaterdag commissie en VSU waarbij wij alle leden van de aangesloten sportverenigingen uitnodigen om langs te komen op 8 april bij Olympos. Door de handen ineen te slaan kan een groter statement worden gemaakt met een groter bereik. Want: Homo? Boeit geen flikker!

Op zaterdag 8 april staan er verschillende activiteiten op het programma die hieraan zullen bijdragen, waaronder lezingen, dansworkshops, wedstrijden, bingo en als afsluiter een groot feest bij Bodytalk. Samen met alle verenigingen, dit jaar ook de samenwerking met USHV Anteros en alle sponsoring is het mogelijk om een succesvol evenement voor homo-emancipatie te organiseren.

VSU hoopt dat meer verenigingen zich in dit weekend willen uitspreken over de acceptatie van LHTB’ers binnen de sport. Hijs daarom als vereniging op roze zaterdag 8 april je regenboogvlag en laat Utrecht ‘regenboog’ kleuren!

Wil uw vereniging ook een regenboogvlag ontvangen? Neem dan contact op met Koen van Es via k.vanes@sportutrecht.nl. Zo kan ook uw vereniging een regenboogvlag hijsen en bijdragen aan de acceptatie en emancipatie van LHBT’ers.

 

Organisator

Sportraad Utrecht
E-mail:
k.vanes@sportutrecht.nl

Locatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
Utrecht, 3584 CT
+ Google Maps