Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Running de Bilt

2 april 2017 10:30-21:30

Zaterdag 2 april klinkt om 10.30 uur bij het H.F. Witte Centrum het startschot voor de allereerste editie van Running De Bilt. Een hardloopwedstrijd voor jong en oud, voor recreanten en fanatieke hardlopers.

Het parcours leidt langs talloze mooie plekken in De Bilt. De volgende afstanden staan op het programma: De jeugd kan meedoen aan de 1 en 2 km loop. Volwassenen kunnen kiezen uit de 5 en 10 km. Ook is er de mogelijkheid voor teams om zich in te schrijven.

Onder de deelnemers aan Running De Bilt topatleet en meervoudig Nederlands Kampioen Tom Wiggers (29 jaar) Wiggers zal voor de titel strijden op de 10 km.

Naast Wiggers heeft ook Luuk Wagenaar (22 jaar) zich aan het evenement verbonden. Wagenaar werd afgelopen weekend nog 2e op het NK Indoor (1500 meter). Bovendien werd hij onlangs uitgeroepen tot leukste jeugdtrainer van 2016. Wagenaar behoort al enige tijd tot de top van Nederland.

Met de deelname van de twee nationale toppers heeft de organisatie twee grote namen weten te strikken en draagt het bij aan de ambitie van het evenement: geschikt voor topatleten én ambitieuze recreanten.

Running de Bilt

Gegevens

Datum:
2 april 2017
Tijd:
10:30-21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Running De Bilt
Site:
www.runningdebilt.nl

Locatie

H.F. Witte Centrum
Henri Dunantplein 4
De Bilt, 3731 CL Nederland
+ Google Maps