Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Running Zeist 2019 #1

13 januari 2019 10:15-15:00

EUR 4

Vier keer per jaar organisereert Running Zeist de RunningZeistLoop, een naar eigen zeggen ‘gezellige en knusse familiewedstrijd voor leden en niet- leden’.

 

Opzet RunningZeistLoop

Sinds 2018 ziet het wedstrijdklassement er anders uit dan de afgelopen jaren. De wedstrijdloop is van 10 km aangepast naar een 7 km, waarbij ook in duo’s gelopen kan worden.  Voor sommigen is 10 kilometer net wat te ver (om een bepaald tempo te kunnen vasthouden). De duoloop zorgt daarnaast voor meer spanning. De Duoloop kan ook door ouders en kinderen gelopen worden.

De veranderingen sinds 2018 op een rijtje:

  • 4x per jaar een 7- km wedstrijd
  • De eerste 500 meter en de laatste 500 meter worden op het bisonveld gelopen
  • De 3 beste tijden worden bij elkaar opgeteld en de snelste tijd wint het klassement
  • De afstand mag ook in estafettevorm, met een tweetal worden afgelegd. Wisselpunt (met estafettestok) is bij de start/finish en er kan gewisseld worden na 500, 2500, 4500 en 6500 meter. Je mag als duo maximaal 4 keer wisselen, wanneer je dit doet is aan jullie.
  • Met de duoloop kan de dagprijs gewonnen worden, maar de tijd wordt niet meegenomen in het eindklassement.

 

Onveranderd:

  • Er is een dagprijs voor zowel de top drie van heren als voor de dames, met als enige aanpassing dat duo-mannen en duo-vrouwen ook in deze categorie meedingen naar de prijzen. De eerste plek bij de gemixt duo’s ontvangt ook een prijs.
  • De klassementsprijzen worden in november 2018 voor zowel de top drie van heren als voor de dames uitgereikt. Dit betreft alleen de individuele lopers.
  • Kids lopen 1 of 2 km op het Bisonveld (in het zicht van de ouders). De 2 kilometer betreft de wedstrijdloop. De top drie hiervan, bij zowel de jongens als de meisjes, ontvangt een dagprijs. Al de toppers die hun afstand uitlopen ontvangen natuurlijk hun welverdiende medaille!

Gegevens

Datum:
13 januari 2019
Tijd:
10:15-15:00
Kosten:
EUR 4
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.runningzeist.nl/runningzeistloop/

Organisator

Running Zeist
Site:
http://www.runningzeist.nl

Locatie

Bisonveld
Woudenbergseweg 13
Zeist, Nederland
+ Google Maps