Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Skateweek 2018

23 juli 2018 09:30-27 juli 2018 12:30

Vanaf EUR 50

De Skateweek is een 5-daagse serie skateboardlessen met een op maat gemaakt programma per niveau. We gaan elke ochtend skaten in het skatepark onder begeleiding van professionele skateboarddocenten. 

De Skateweek vindt plaats voor de reguliere openingstijden van het skatepark, dat betekent dat wij het hele park voor ons zelf hebben. Tussen de lessen door hebben we pauze en er is genoeg eten en drinken aanwezig voor iedereen. Er is beperkt plaats dus wees er snel bij!

Tijdens de Skateweek krijg je elke dag les van de skatemeesters van SkateDays. Je wordt ingedeeld in een groepje dat past bij jouw niveau. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de basis van het skateboarden goed onder de knie krijgt. Ook de gevorderde skater kan bij ons terecht om zijn of haar arsenaal aan tricks in korte tijd uit te breiden!

 

De temperaturen stijgen en de aanmeldingen voor de Skateweek ook! Wil je van een plaats verzekerd zijn? Geef je dan snel op via www.skatedays.nl/skateweek !

Geplaatst door Skate Days op Woensdag 4 juli 2018

De Skateweek is bedoeld voor beginnende en gevorderde skaters vanaf 6 jaar. Ook als je al meer skate-ervaring hebt kun je meedoen! Als je nog nooit hebt geskate leren wij je de basis aan. Als je al iets meer ervaring hebt dan gaan we oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je nog beter, dan maken we het nog moeilijker en uitdagender en gaan we er voor om zoveel mogelijk nieuwe tricks te leren!

Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, wij zorgen voor al het benodigde materiaal en bescherming.

Gegevens

Begin:
23 juli 2018 09:30
Einde:
27 juli 2018 12:30
Kosten:
Vanaf EUR 50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.skatedays.nl/skateweek