Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slot Zuylentoernooi 2018

8 juli 2018 11:00-21:00

EUR 5

Iedere zomer organiseert S.V. Pallós voor zichzelf en bevriende verenigingen een driewapenséquipetoernooi in de tuin van het zestiende-eeuwse Slot Zuylen.  

Datum  zondag 8 juli
Reservedatum  zondag 2 september
Locatie Slot Zuylen, Tournooiveld 1, Oud Zuilen, tel. 030-2440255
Inschrijfgeld €15,- (Pallós accepteert contant en kaart)
Programma 11:00    Appèl
11:30    Aanvang toernooi
17:00    Einde toernooi, prijsuitreiking aansluitend
18:00    Aanvang barbecue op het terras van de theeschenkerij van het slot
22:00    einde
Barbecue Er wordt aangenomen dat iedere deelnemer aan het toernooi ook aan de barbecue deel zal nemen, als dit niet het geval is, gelieve dit bij inschrijving te melden. De prijs van de barbecue is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Voor niet-schermenden geldt een deelnametarief van €11,-. Drank kan met consumptiebonnen worden gekocht, consumptiebonnen zijn €3,-.
Aantal deelnemers Maximaal 18 équipes van 3 of 4 schermers, inschrijving gaat op chronologische volgorde van aanmelding.
Betaling Het inschrijfgeld wordt op de toernooidag voldaan. In verband met de barbecue moet inschrijfgeld ook worden betaald als een schermer niet op komt dagen. Door inzenden van het inschrijfformulier staat de schermvereniging garant voor betaling van de schermer.
Weer Bij slecht weer wordt het toernooi naar de reservedatum verplaatst. Uiterlijk op de vrijdag voor het toernooi wordt besloten of het weer goed genoeg zal zijn om het toernooi door te laten gaan.
Genodigden Hoc Habet Eindhoven, Donar en Heerenleed uit Groningen, Esprit Amsterdam, S.V. Valiant ’t Harde en de Tenterden Swords Fencing Club.
Inschrijvingen graag doorgeven aan: aivor@email.com

 

Gegevens

Datum:
8 juli 2018
Tijd:
11:00-21:00
Kosten:
EUR 5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.pallos.nl/zuylen

Organisator

Pallós
Site:
http://www.pallos.nl

Locatie

Oud Zuylen
Tournooiveld 1
Oud Zuilen, 3611 AS Nederland
+ Google Maps