Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Special Obstacle Run 2021

25 september 2021 11:30-17:00

Dankzij het succes van voorgaande jaren organiseert Zorgboerderij Griftenstein & Zorg in samenwerking met Down Under op zaterdag 25 september vanaf 11.30 uur de vijfde editie van de Special Obstacle Run. Dit is een evenement voor iedereen met een hindernis op welk vlak dan ook en die toe zijn aan een leuke uitdaging.

De afstand van de run varieert van 2 tot 6 kilometer met obstakels waar overheen, doorheen, onderdoor of langs geklommen moet worden. Op verschillende plekken kan
het uitdagende maar overzichtelijke parcours worden afgesneden waardoor de lengte van de run varieert. Dit jaar kan iedereen gratis meedoen en krijgt men als aandenken een ‘t shirt en medaille. Daarnaast staan er echte fotografen die dit evenement vastleggen. Deze foto’s zullen na een aantal dagen gratis worden gedeeld met de deelnemers.

De mud runs en obstacle runs schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Het stoere imago en de uitdaging om je eigen fysieke en mentale grenzen op te zoeken is ‘hot’. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt, wordt deelnemers gevraagd een begeleider mee te nemen. Daarnaast zet de organisaties professionele instructeurs van Down Under in en kunnen we één op één begeleiding bieden. Iedere deelnemer doet de run op zijn of haar eigen niveau. De groepsgrootte en starttijden zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
11:30-17:00
Evenement Categorie:
Site:
www.specialobstaclerun.nl

Organisator

Griftenstein & Zorg
Site:
http://www.griftensteinenzorg.nl/

Locatie

Down Under Nieuwegein
Ravensewetering 1
Nieuwegein, 3439 ZZ Nederland
+ Google Maps