Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SVU skeeler pelotonstocht 2019  “Langs de Lek”

7 april 2019 10:00-17:00

Vanaf EUR 8

Dit jaar alweer geen toertocht op natuurijs kunnen schaatsen… u krijgt een herkansing om een vergelijkbare ervaring op te doen. Daarna bent u helemaal klaar voor de zomer. Skeeleren over dijken, langs rivieren, door Utrechts prachtige polder landschap. 

Traditioneel organiseert Schaatsvereniging Utrecht SVU vanaf de Nedereindse Berg op zondag 7 april 2019 een skeeler pelotonstocht, een aantrekkelijke route van 50 km. Fietsers voor en achter het peloton houden een snelheid van circa 20 km aan. De route gaat zo veel mogelijk over stille wegen en fietspaden. Waar op de gewone weg gereden moet worden, zorgen vier motorrijders voor en achter het peloton voor een veilige afscherming en voor het “blokken” van kruisingen. In de bezemwagen is een EHBO’er aanwezig. Halverwege de tocht wordt een pauze gehouden met wat te eten en te drinken voor alle rijders.

In het paviljoen van de SVU op de Nedereindse Berg  kan men zich op zondag 7 april inschrijven vanaf 8:30 uur. De skeeler pelotonstocht start om 10:00 uur. In het paviljoen zijn kleedkamers beschikbaar en na afloop van de pelotonstocht kan men nagenieten bij een kop soep en een broodje.

Gegevens

Datum:
7 april 2019
Tijd:
10:00-17:00
Kosten:
Vanaf EUR 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Schaatsvereniging Utrecht

Locatie

Nedereindse Berg
Nedereindseweg 503
Utrecht, 3546 PM Nederland
+ Google Maps