Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sylvestercross 2018

31 december 2018 09:30-16:00

De Rabobank Sylvestercross wordt jaarlijks op oudejaarsdag georganiseerd met individuele wedstrijden voor de jeugd, senioren, masters, prominenten en natuurlijk ook prestatielopen voor recreatieve lopers. Op 31 december 2018 wordt de 38ste editie georganiseerd in Soest. 

Het programma kent ook twee teamlopen in het programma opgenomen: de Rabobank Sylvester BusinessRun en de Bink Sylvester Scholierencross (voor leerlingen van basisscholen). Tevens zijn in het programma onderdelen de Bentinck Fonds G-Cross (gehandicapten) en de Vaarderhoogt Sylvester by Night (avond van 30 december) terug te vinden.

In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving “de mooiste cross van Nederland” is.

Aan de Sylvestercross doen jaarlijks circa 4000 sporters mee, de helft in de wedstrijden voor atleten van atletiekverenigingen met een wedstrijdlicentie en de andere helft in de recreatieve prestatielopen.

Gegevens

Datum:
31 december 2018
Tijd:
09:30-16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.sylvestercross.nl

Organisator

Sylvestercross
Site:
http://www.sylvestercross.nl/

Locatie

Sylvestercross Soest
Wieksloterweg o.z. 10
LS Soest, 3766 Nederland
+ Google Maps