Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sylvestercross 2019

30 december 2019-31 december 2019

De a.s.r. Vitality Sylvestercross is een tweedaags hardloopevenement dat jaarlijks op 30 en 31 december wordt georganiseerd met op oudejaarsdag individuele wedstrijden voor de jeugd, senioren, masters, prominenten en natuurlijk ook prestatielopen voor recreatieve lopers.

Daarnaast zijn twee teamlopen in het programma opgenomen: de Sylvester BusinessRun en de Bink Sylvester Scholierencross (voor leerlingen van basisscholen). Tevens is in het programma het onderdeel de Bentinck Fonds G-Cross (gehandicapten) opgenomen. Op 30 december vindt in de avond de Vaarderhoogt Sylvester by Night plaats.

In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving “de mooiste cross van Nederland” is.

Aan de Sylvestercross doen jaarlijks circa 4000 sporters mee, de helft in de wedstrijden voor atleten van atletiekverenigingen met een wedstrijdlicentie en de andere helft in de recreatieve prestatielopen.

Gegevens

Begin:
30 december 2019
Einde:
31 december 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.sylvestercross.nl/

Organisator

Sylvestercross
Site:
http://www.sylvestercross.nl/

Locatie

Sylvestercross Soest
Wieksloterweg o.z. 10
LS Soest, 3766 Nederland
+ Google Maps