Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TrechoTeamRun

12 november 2017 09:15-17:00

EUR 22,50

De LintloopMAX stopt! Het aanbod loopevenementen op Het Lint is zo groot dat Trecho heeft besloten het over een andere boeg te gooien. Die ‘andere boeg’ is de TrechoTEAMrun! Super leuk voor jou, omdat je nou eens niet alléén je rondes loopt over Het Lint. Uitdaging voor ons om een nieuw en hopelijk succesvol evenement van de grond te tillen.

Jij gaat een halve marathon lopen! Maar niet alléén… dat doe je met twee teammaatjes! Elk team bestaat dus uit drie lopers. Elke teamlid loopt twee keer een ronde van 3,5 km en zo maak je samen die halve marathon. Je schrijft je in als mixed-team, dames- of herenteam. Ga de uitdaging aan en probeer bijvoorbeeld straat-, bedrijfsof familieteams samen te stellen. Het 3,5 km lange parcours van de TrechoTEAMrun loopt over een deel van Het Lint, onderdeel van het Máximapark in Vleuten / gemeente Utrecht.

Jeugdloop 1 en 2 km. Ook de gratis jeugdloop wordt in een iets ander jasje gestoken. Een nieuw parcours en uiteraard een nieuwe medaille! Inschrijven voor de jeugdlopen kan op 12 november vanaf 9.15 uur.

 

Inschrijven voor de TrechoTEAMrun kan vanaf 1 september. Kosten bij voorinschrijven zijn €22,50 per team.

Wil je op de hoogte blijven over de lancering van de nieuwe website, waar en hoe je kunt inschrijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Stuur een mail en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws over de TrechoTEAMrun. Je mailadres wordt alleen gebruikt voor informatie over de TrechoTEAMrun.

 

Gegevens

Datum:
12 november 2017
Tijd:
09:15-17:00
Kosten:
EUR 22,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.lintloop.nl/

Locatie

Maximapark
Utrechtseweg 4
Vleuten, Nederland
+ Google Maps