Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Triathlon Utrecht 2018

8 juli 2018 09:30-16:00

De Triathlon Utrecht wordt georganiseerd door Hellas Triathlon en vindt plaats op 8 juli 2018. De Triathlon Utrecht wordt gehouden in en rond recreatieplas Strijkviertel. De locatie is gelegen in het zuidwesten van Utrecht, naast de A12 en de A2.

Het zwemmen vindt net als vorig jaar plaats in het heldere water van het Strijkviertel. Deelnemers aan de sprint (750m) leggen de gele ronde 1x af, de deelnemers aan de OD doen dit 2x.

In de aanloop naar de wedstrijd houden we jullie via deze site, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van waterkwaliteit en -temperatuur.

Het fietsparcours zal wederom richting Nieuwegein gaan. Het parcours wordt tégen de klok in gereden. De afstanden zijn als volgt:

  • Sprintafstand: 22,8 km (twee ronden)
  • Olympische afstand: 44,8 km (vier ronden)

Het grootste deel van het loopparcours ligt in het Meentpark in De Meern. De deelnemers aan de sprintafstand leggen 1 ronde van 5km af, voor de deelnemers aan de olympische triathlon geldt dat ze 2 ronden lopen.

Er zijn twee keerpunten op de Meentweg in de Meern. Het eerste punt is voor de vijf kilometer, iets verderop is het keerpunt voor de loopronde van de Olympische afstand.

 

Gegevens

Datum:
8 juli 2018
Tijd:
09:30-16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.triathlonutrecht.nl/

Organisator

Hellas

Locatie

Strijkviertelplas
Utrecht, Nederland + Google Maps