Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tulpencursus hockey voor kinderen vanaf 6 jaar

13 juni 2020 13:30-17:00

Gratis

MHV Maarssen organiseert dit jaar (toch) de Tulpencursus voor kinderen vanaf zes jaar, onder voorbehoud dat de corona maatregelen niet weer aangescherpt hoeven te worden. Kinderen die voor 1 oktober 2020 6 jaar oud zijn, zijn welkom om tijdens de cursus in een middag spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral het plezier van de sport staat centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes mogen aanmelden.

De Tulpencursus wordt georganiseerd in samenwerking met Panasj Utrecht. Panasj is in 2005 ontwikkeld in Den Haag en eind 2011 zijn wij in de regio Utrecht gestart. We geven inmiddels met een team van toptrainers les op meerdere locaties in Utrecht, Vleuterweide, Maarssen en Zeist.

Inschrijven kan nog tot en met 5 juni via onderstaande link. Deelname aan de Tulpencursus is gratis en verplicht tot niets. Wie wel de smaak te pakken heeft, kan zich voor het nieuwe sportseizoen aanmelden als Benjamin bij MHV. Dit kan nog tot 22 juni, een week na de Tulpencursus, via www.mhvmaarssen.nl.

 

Gegevens

Datum:
13 juni 2020
Tijd:
13:30-17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.mhvmaarssen.nl/site/default.asp?option=11016&menu=5

Organisator

MHV Maarssen en Panasj Utrecht

Locatie

MHV Maarssen
Oostwaard 32
Maarssen, 3602 AA Nederland
+ Google Maps