Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Urban Trail 2018

10 juni 2018 08:00-13:00

Na de succesvolle eerste editie keert de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni terug met een gloednieuw parcours. De eerste twee locaties bestaan uit Film Theater ‘t Hoogt en Brasserie de Utrechter. Vorig jaar trok het populaire evenement meer dan 3.000 deelnemers. Dit jaar is de limiet gesteld op 5.000 deelnemers. 

Er wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan via de website op www.utrechturbantrail.nl. De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van loopervaringen. Stapsgewijs worden alle locaties op het parcours bekendgemaakt. De eerste opvallende locaties zijn Filmtheater ’t Hoogt en Brasserie de Utrechter inclusief een special ingerichte pop-up store door Muziek Staffhorst Vinyl.

Bij Filmtheater ’t Hoogt gaan de lopers door het café, de grootste zaal en via de kleedkamer weer naar buiten. Filmtheater ’t Hoogt is het eerste filmtheater van Nederland en bestaat dit jaar 45 jaar. “Wij willen iedereen uitnodigen om onze verjaardag mee te vieren en dankzij de Urban Trail onze locatie eens op een andere manier te ervaren” zegt Rianne Brouwers, Directeur Filmtheater ’t Hoogt.

Stadsbrasserie en bar de Utrechter is een nieuwe horeca-gelegenheid in hartje centrum. Hier kunnen de lopers en hun supporters pop-up store neuzen tussen vinyl platen van prachtige Utrechtse artiesten, maar ook kunnen ze kijken naar kunst van echte Utrechtse artiesten. 

 

NU OOK PARCOURS VAN 5KM

Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. De nieuwe optie van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze voor de 5 km of de 10 km gaan. 

 

INSCHRIJVEN

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Utrecht op een andere manier wil leren kennen, is de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni wederom een absolute must. Het evenement trekt nu al veel belangstelling.

 

DOORSLAAND SUCCES URBAN TRAIL SERIES NEDERLAND

Inmiddels wordt de Urban Trail in twaalf Nederlandse steden georganiseerd. Over heel 2018 zullen naar verwachting ruim 30.000 deelnemers meedoen aan een Urban Trail.

Gegevens

Datum:
10 juni 2018
Tijd:
08:00-13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.utrechturbantrail.nl

Organisator

Utrecht Urban Trail