Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Urban Trail Utrecht 2019

16 juni 2019 08:00-13:00

EUR 25,75

Op zondag 16 juni vindt de derde editie van de KLM Urban Trail Utrecht plaats. Opnieuw kunnen deelnemers proeven van een uniek parcours dat hen door tal van markante gebouwen in Utrecht leidt. Naast een parcours van ongeveer 10 km, is er ook weer een parcours van 5 km. Sportievelingen kunnen zich vanaf 15 februari inschrijven.

‘Dit jaar brengen we het beste van het parcours van 2017 en 2018 samen in één parcours, aangevuld met heel wat nieuwe verrassende locaties. Zo lopen we dit jaar weer door de prachtige Centrale Bibliotheek en het geheel vernieuwde Hoog Catharijne om voor het eerst dit jaar de oversteek te maken richting Lombok.’, zegt Remco Bruijns, organisator van de KLM Urban Trail Utrecht. ‘Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het parcours bekendmaken.’

 

Twee afstanden

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van deze prachtige Urban Trail. Deelnemers kunnen op het parcours bij de splitsing kiezen of ze voor de 5 km of de 10 km gaan. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Na de finish wacht de deelnemers een ontbijt en een unieke medaille.

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag op www.klmurbantrailutrecht.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

 

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
08:00-13:00
Kosten:
EUR 25,75
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.klmurbantrailutrecht.nl

Organisator

Utrecht Urban Trail