Evenementen media partnerschap

De Utrechtse Sportkrant werkt samen met organisatoren wanneer zij een groot evenement organiseren. Als mediapartner verzorgen wij kort nieuws, foto’s en achtergrondartikelen voor, tijdens en na het evenement.

Deze artikelen verschijnen op onze website, in de papieren krant en worden veelvuldig gedeeld op sociale media. Neem contact op met de Utrechtse Sportkrant om de mogelijkheden te bespreken.

 

ENKELE EVENEMENTEN UIT HET VERLEDEN


Sportprijs Utrecht 2016, 2017, 2018, 2019, 2020

Sportprijs

KLIK HIER VOOR DE ARTIKELEN DIE IN HET KADER VAN DE SPORTPRIJS UTRECHT VERSCHENEN ZIJN

De Utrechtse Sportkrant is vaste partner van de Utrechtse Sportprijs. Wij introduceren de genomineerden in de krant en online, doen verslag van de avond en vieren de winnaars. Wie worden de Utrechtse sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger van het jaar?

De Utrechtse Sportkrant heeft tevens zijn naam verbonden aan de verkiezing Sporttalent van het jaar.

http://www.sportprijs-utrecht.nl/

 

 

Coral Estate Horse Trials Renswoude

In 2017 werd voor de achtste keer de Coral Estate Renswoude Horse trials georganiseerd, een eventing wedstrijd met nationale en internationale deelnemers.

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

Nationale Universiteitsroeiwedstrijden Varsity 2017

Varsity

Op 9 april 2017 werd op het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten de 134ste editie van de Nationale Universiteitsroeiwedstrijd  ‘Varsity’ geroeid. Aan het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten verrees een klein dorp waar op de dag zo’n duizend roeiers aan de start verschenen en onder toeziend oog van bijna vijf duizend toeschouwers om de zilveren en gouden blikken streden.

KLIK HIER VOOR DE ARTIKELEN DIE IN HET KADER VAN DE VARSITY VERSCHENEN ZIJN

Utrecht Science Park Marathon 2017

Logo USPM

Zondag 19 maart was het weer zover: de Utrecht Science Park (Universiteitscentrum De Uithof) Marathon werd voor de derde keer gelopen. Iedereen kon meedoen. Naast de klassieke afstand van 42 kilometer en 195 meter kon worden ingeschreven voor kortere afstanden. Het evenement telde een halve marathon, een 5- en 10 kilometer, er was gelegenheid om met businessteams mee te doen en voor de kinderen tot en met 12 jaar waren er twee runs, van 1- en 1,7 kilometer.

We noemen onze sponsors liever partners. We willen een duurzame relatie aangaan die voor beide partijen rendement oplevert. We bieden iedere geinteresseerde een pakket op maat.

KLIK HIER VOOR DE ARTIKELEN DIE IN HET KADER VAN DE UTRECHT SCIENCE PARK MARATHON VERSCHENEN ZIJN

http://www.utrechtmarathon.com