Evenementen media partnerschap

De Utrechtse Sportkrant werkt samen met Utrechtse sportverenigingen wanneer zij een groot evenement organiseren. De Utrechtse Sportkrant verzorgt kort nieuws, foto’s en achtergrondartikelen voor, tijdens en na het evenement.

Deze artikelen verschijnen op onze website en worden veelvuldig gedeeld op sociale media. Daarbij blijven we in contact met de verenigingen.

Neem contact op met de Utrechtse Sportkrant om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

 


HET AANKOMENDE EVENEMENT:

 

 


 

ENKELE EVENEMENTEN UIT HET VERLEDEN

Coral Estate Horse Trials Renswoude

In 2017 wordt voor de 8e keer de Coral Estate Renswoude Horse trials georganiseerd, een eventing wedstrijd met nationale en internationale deelnemers.

Klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

Nationale Universiteitsroeiwedstrijden Varsity 2017

Varsity

Op 9 april 2017 werd op het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten de 134ste editie van de Nationale Universiteitsroeiwedstrijd  ‘Varsity’ geroeid. Aan het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten verrees een klein dorp waar op de dag zo’n duizend roeiers aan de start verschenen en onder toeziend oog van bijna vijf duizend toeschouwers om de zilveren en gouden blikken streden.

KLIK HIER VOOR DE ARTIKELEN DIE IN HET KADER VAN DE VARSITY VERSCHENEN ZIJN

Utrecht Science Park Marathon 2017

Logo USPM

Zondag 19 maart was het weer zover: de Utrecht Science Park (Universiteitscentrum De Uithof) Marathon werd voor de derde keer gelopen. Iedereen kon meedoen. Naast de klassieke afstand van 42 kilometer en 195 meter kon worden ingeschreven voor kortere afstanden. Het evenement telde een halve marathon, een 5- en 10 kilometer, er was gelegenheid om met businessteams mee te doen en voor de kinderen tot en met 12 jaar warem er twee runs, van 1- en 1,7 kilometer.

We noemen onze sponsors liever partners. We willen een duurzame relatie aangaan die voor beide partijen rendement oplevert. We bieden iedere geinteresseerde een pakket op maat.

KLIK HIER VOOR DE ARTIKELEN DIE IN HET KADER VAN DE UTRECHT SCIENCE PARK MARATHON VERSCHENEN ZIJN

http://www.utrechtmarathon.com

 

 

Utrechtse Sportkrant Sporttalent van het jaar 2016

Logo Sportprijs

KLIK HIER VOOR DE ARTIKELEN DIE IN HET KADER VAN DE SPORTPRIJS UTRECHT VERSCHENEN ZIJN

De nominaties voor de Sportprijs Utrecht 2016 zijn bekend. Wie worden de Utrechtse sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger van het jaar? Tijdens de jaarlijkse Sportprijs Utrecht op woensdag 15 februari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht werden de winnaars bekendgemaakt.

De Utrechtse Sportkrant heeft zijn naam verbonden aan de verkiezing Sporttalent van het jaar.

http://www.sportprijs-utrecht.nl/