Fons Visser nieuwe voorzitter Hercules

Voetbal Redactie

Fons Visser, sinds 1998 lid van USV Hercules, is benoemd tot voorzitter van het hoofdbestuur van deze Utrechtse club. Met deze benoeming heeft de oudste sportvereniging van Utrecht een nieuwe preses nadat Jon Bolte het tijd vond deze functie neer te leggen.

Visser kent de vereniging goed, vanuit zijn lidmaatschap als tennislid en heeft verschillende andere bestuursfuncties vervuld. Hercules, waar naast voetbal ook zaalvoetbal, tennis, badminton, cricket en goalball worden beoefend, staat voor veel uitdagingen. ‘We werken er met veel gedreven vrijwilligers hard aan om sport mogelijk te houden voor onze ruim 2600 leden. Het is de kunst dat vanuit onze waarden te doen en er geen te zakelijke club van te maken. Al kun je daar niet omheen, want de belangen zijn groot en divers.’ Naast de zittende bestuursleden krijgt Visser steun van een nieuwe secretaris, Rein Brouwer, en Arnold Wagemakers die de communicatie voor zijn rekening gaat nemen.

USV Hercules is een van de oudste vereniging van Utrecht, waar de ruim 2500 leden naast voetbal ook zaalvoetbal, tennis, badminton, cricket en goalball kunnen beoefenen.