Geniet, maar ga vooral gezond 2018 in

Overig nieuws

We schakelden om, zo halverwege het jaar 2017. Van een wekelijkse betaalde uitgave, naar een maandelijkse krant die we verspreiden via distributiepunten: plaatsen in de provincie Utrecht waar de krant opgehaald kon worden. En maandelijks maakten we een bijlage die werd gekoppeld aan een evenement in de regio. Of waarvan we een themanummer maakten.

Het is een verandering geweest die ons goed heeft gedaan. En die u goed heeft gedaan, gezien de oplagecijfers en de nog almaar toenemende aandacht voor onze krant en voor onze site www.utrechtsesportkrant.nl

U, de adverteerder, en u, de lezer, weten ons steeds beter te vinden. In ruim een jaar tijd – het eerste wekelijkse nummer verscheen op 16 september 2016 – zijn we er dus nog steeds.  En hoe. Daar zijn we trots op.

We kunnen, met u, terugkijken op een prachtig sportjaar in Utrecht: het landskampioenschap van Kampong Hockey (mannen), de dubbele dubbel van UZSC; zowel de mannen als vrouwen werden landskampioen en wonnen de beker. En de uitstekende prestaties van FC Utrecht in de competitie en in Europa. Daar troefde tenslotte grootmacht Zenit St. Petersburg de voetballers van trainer Erik ten Hag af. Niet te vergeten het WEURO 2018 dat de Nederlandse voetbalvrouwen goud bracht, een route die begon in Galgenwaard.

Wat brengt 2018? Al vroeg in het jaar de sportverkiezing 2017 georganiseerd door de Vereniging sport Utrecht (VSU). Wie worden of zijn onze lokale helden? Onderdeel van het sportgala – en voor ons ook niet onbelangrijk –  wie wordt het Utrechtse Talent van 2017, een verkiezing waaraan we onze naam hebben verbonden? Omdat het in onze regio barst van de sporttalenten.

Welke ploeg houdt op 8 april Triton af van de zege in de Varsity, een prestatie waar in de Utrechtse roeiwereld al tijden naar wordt gesmacht? Dankzij onze aandacht voor deze race was het dit jaar drukker dan ooit aan de boorden van het Amsterdam Rijnkanaal nabij Houten. Toeval?

We volgen het ook in 2018 allemaal voor u allemaal weer op de voet, zowel in gedrukte vorm als digitaal. Ook in 2018 kunt u op ons rekenen. We danken onze adverteerders, zonder wie deze krant niet mogelijk zou zijn, onze steeds uitdijende schare lezers en onze trouwe, vaste medewerkers voor hun inzet.

Wij wensen iedereen een mooi uiteinde van 2017. Op naar een sportief 2018.