Handbal Houten en trainer Rick Louw verlengen samenwerking

Handbal Redactie

Het handbalseizoen is nog in volle gang voor de Houtense formatie, toch kan er nu al teruggekeken worden op een zeer succesvolle periode. Mede daardoor heeft de club trainer Rick Louw gevraagd ook volgend jaar leiding aan de selectie van Stipt Payroll/Houten te blijven geven.

De groep presteerde onder leiding van Louw en zijn technische staf boven verwachting en zag dit bekroond worden met het behalen van de play-offs. Ook sleepte het team voor het eerst in de historie het kampioenschap van de Eredivisie binnen.

Rick Louw, tevens actief als assistent-bondscoach Oranje U20, geeft aan het erg naar zijn zin te hebben in Houten. ‘Ik werk met een gemotiveerde, fijne spelersgroep. Verder kan ik beschikken over uitstekende faciliteiten. Dit zijn ideale ingrediënten het handbal in Midden-Nederland naar een nog hoger niveau te tillen.’

De eerste stap hiernaar gaat Houten de komende weken proberen te zetten. Vanaf zaterdag gaat het team strijden om een ticket naar de BeneLeague en begint met een thuiswedstrijd tegen DFS Arnhem. Aanvang van het duel in The Dome Houten is 21.00 uur.