Handbal Houten versterkt zich met Van Gulik

Handbal Redactie

De twintigjarige Amersfoorter Jeffrey van Gulik komt over van DFS Arnhem en is erg blij met zijn inlijving bij de eredivisionist uit het midden van het land: 'Het plan van Houten spreekt me erg aan. Het is een jong team vol met ambities en dat ben ik zelf ook. Ik heb heel veel zin om met dit team de top te halen. Daarnaast wil ik fysiek sterker en een betere verdediger worden en ook aanvallend kan ik nog groeien. Daarvoor zie ik goede mogelijkheden bij Houten. En wat ook nog een voordeel is: het is lekker dichtbij voor me wat niet alleen fijn voor mij is, maar ook mijn familie en vrienden kunnen binnen een half uurtje in The Dome zijn.'

Trainer/coach Freek Gielen licht de versterking toe: ‘We hadden Jeffrey al een tijdje in het vizier en ik ben blij om hem er bij te hebben. Jeffrey is een hele creatieve, onberekenbare speler die makkelijk scoort en met zijn acties het verschil kan maken in wedstrijden. We zien dat ons plan meer en meer spelers uit Midden Nederland aanspreekt. Ik krijg steeds vaker berichtjes van jongens die graag naar Houten zouden willen komen om te laten zien wat ze kunnen. Dat is natuurlijk fantastisch! Zodra we weer kunnen, zullen er dan ook regelmatig jongens op proef mee komen trainen. Niets ten nadele van andere clubs, maar spelers uit de regio van het kaliber van Jeffrey horen gewoon in Houten te spelen.’