Utrechtse Sportkrant: medewerkers gezocht

Overig nieuws Redactie

Met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers tekenen wij iedere dag originele sportverhalen uit de stad en de regio op. Deze worden zowel in onze krant als op onze website gepubliceerd. Heb je interesse daar aan bij te dragen in een van onderstaande vacatures?

Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar:

 

Commercieel medewerker

Als commercieel medewerker ben je enkele uren per week beschikbaar om advertenties voor de Utrechtse Sportkrant te verkopen. Een richtlijn is 8-15 uur per week. Het is jouw verantwoordelijkheid om advertenties voor de krant en de website te acquireren.

Lees hier verder over de details van de functie.

 

Bezorgers
Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het tijdig bevoorraden van onze distributiepunten. Eens per maand meld je je rond het middaguur op ons distributiepunt, waarna je jouw route en kranten van onze bezorgcoördinator ontvangt. Deze kranten bezorg je die dag bij jouw afleverpunten, waar je een passende vergoeding voor ontvangt. Je beschikt over een fiets of liever nog; een brommer of auto zodat je sneller de ronde kan doen.

 

Stages

Het is ook mogelijk een stage bij de Utrechtse Sportkrant in te vullen. Wil je journalistieke ervaring willen opdoen in een informele setting? Neem dan contact met ons op. De voorwaarden die wij stellen is dat je gemotiveerd bent en zeer zelfstandig kan werken.

• Journalistieke stage
Jouw bijdragen bestaan uit het monitoren en in kaart brengen van regionaal sportnieuws, regionale sportevenementen en het schrijven van korte redactionele artikelen. De tijdbesteding is ongeveer 6 uur per week, gedurende zes maanden. Wij zoeken hiervoor een Universitair/HBO-student(e).

• Online media stage

Jouw bijdragen bestaan uit het ontwikkelen van een online media-plan. Het doel is om de zichtbaarheid van de Utrechtse Sportkrant structureel te vergroten. De tijdbesteding is ongeveer 5 uur per week, gedurende zes maanden. Wij zoeken hiervoor een HBO-student(e).

• Administratieve hulp

Jouw bijdragen bestaan uit het invoeren van administratieve gegevens. Wij zoeken hiervoor een MBO-student(e).