Herman Verrips nieuwe trainer VV Cabauw

Voetbal Redactie

Na trainer te zijn geweest bij clubs als VV Kockengen, SIVEO'60 en VOP heeft Utrechter Herman Verrips deze week getekend als hoofdtrainer van het eerste elftal van vv Cabauw. Verrips speelde zelf 334 wedstrijden in ruim dertien jaar als profvoetballer bij FC Utrecht. Daarna speelde hij nog drie jaar voor PEC Zwolle en bouwde hij zijn voetbalcarrière af bij Elinkwijk in de hoofdklasse. Verrips zal het eerste mannenteam dat uitkomt in de zaterdag 4e klasse C vanaf het nieuwe seizoen gaan trainen.

Recentelijk werd Herman Verrips nog met overmacht van stemmen verkozen tot Rechtsback in de uitverkiezing van het Elftal Van De Halve Eeuw die deze krant heeft uitgeschreven in het kader van het aankomend vijftigjarig bestaan van FC Utrecht.

 

View this post on Instagram

TRAINERSNIEUWS🔴⚪️ . In deze rare, onzekere en overwegend door negatief nieuws beheerste tijd hebben wij als VV Cabauw zeer verheugend en positief nieuws! We zijn er in geslaagd een nieuwe, capabele en zeer gedreven trainer te vinden voor onze heren 1 zaterdag. Herman Verrips heeft op donderdagavond 9 april onder toeziend oog van onze voorzitter Ton van Beek (op gepaste 1,5 m afstand) getekend om komend seizoen het jeugdige talententeam te trainen, te coachen en vooral te laten groeien! Herman is een voetbaldier pur sang en ziet het als zijn passie om vanuit zijn ruime voetbal- en trainerservaring jonge spelers te ontwikkelen op technisch en tactisch vlak. Behoud voor een regionale club als VV Cabauw is daarbij zijn doel. Als ras Utrechter heeft Herman ruim 13 jaar als profvoetballer bij FC Utrecht gespeeld en nationale ervaring op gedaan in meer dan 300 competitie- en bekerwedstrijden (in 1985 beker voor 1e keer!). Ook heeft Herman meerdere internationale wedstrijden op het UEFA podium gespeeld. Na FC Utrecht speelde hij nog 3 jaar voor PEC Zwolle en bouwde hij zijn voetbalcarrière af bij Elinkwijk in de hoofdklasse. Vanaf 1998 is Herman onafgebroken hoofdtrainer in het amateurvoetbal. Bij zijn laatste 3 clubs sinds 2011, VV Kockengen, SIVEO'60 en VOP, wist hij meerdere malen de nacompetitie te bereiken, periodetitels te pakken en 2x te promoveren. Dus Herman is gepokt en gemazeld om (jonge) teams te motiveren, coachen, beter en constanter te maken! Herman's kernwaarden humor, eerlijkheid en transparantie passen naadloos bij onze club! We verwelkomen Herman dan ook van harte bij onze mooie club en wensen hem, zijn spelers en overige begeleiders heel veel succes, resultaat en voetbalplezier in het nieuwe seizoen, wanneer dat ook beginnen mag… #samennaarvictorie

A post shared by V.V.Cabauw (@v.v.cabauw) on