Jong FC Utrecht stunt weer

Na de sensationele tegen FC Groningen heeft Jong FC Utrecht weer voor een stunt gezorgd. In blessuretijd werd op een doornat Zoudenbalch met 1-0 gewonnen van koploper Roda JC. Jesse van der Haar scoorde in blessuretijd de winnende treffer. De ploeg van de 44-jarige coach Ivar van Dinteren stijgt door deze zege naar de tiende plek op de ranglijst, waarop het vorig seizoen nog troosteloos als laatste eindigde.

Een blunder van de Limburgse doelman lag ten grondslag aan de 1-0, hij liet de bal in de 93ste minuut uit zijn handen vallen na een Utrechtse hoekschop waarna Van der Haar dankbaar profiteerde. De koploper keerde vervolgens ontgoocheld terug naar Limburg, Jong FC Utrecht was dolblij met de tweede thuisoverwinning op rij tegen een gerenommeerde tegenstander. Mogelijk een goed voorbeeld voor het A-team in de komende confrontatie tegen het favoriete Feyenoord.