Jong FC Utrecht verliest van Roda JC

Credits: FC Utrecht

Het is Jong FC Utrecht niet gelukt om de punten thuis te houden tegen Roda JC. De Limburgers wonnen uiteindelijk met 1-3, de laatste treffer viel ver in blessuretijd toen een gelijkmaker in de lucht leek te hangen. De gasten kwamen op voorsprong via een strafschop, benut door Dylan Vente maar scheidsrechter Clay Ruperti kende vervolgens ook Jong FC Utrecht een strafschop toe die door Anthony Descotte werd benut.  Daarna was het weer topscorer Vente die de tweede treffer voor zijn rekening nam. Ver in blessuretijd kreeg de thuisclub de genadeklap via de 1-3 van Bryan Limbombe.

Tommy St Jago speelde dit keer 70 minuten mee in het hart van de verdediging en is mogelijk bij het A-team inzetbaar in de komende uitwedstrijd tegen NEC, zondag in Nijmegen.