Inschrijving Urban Trail Utrecht geopend

Atletiek Redactie

Op zondag 22 maart 2020 staat de vierde editie van de KLM Urban Trail Utrecht gepland. Opnieuw kunnen deelnemers een uniek parcours ervaren, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Utrecht leidt. In totaal zijn er 12 steden waar de KLM Urban Trail Series in 2020 worden georganiseerd, Utrecht zal de reeks in maart openen. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

‘Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo lopen we dit jaar weer door het sfeervolle Tivoli en de moderne Kinepolis Jaarbeurs bioscoop. Daarnaast brengen we voor het eerst een bezoek aan de Volksbank,’ zegt Remco Bruijns, organisator van de KLM Urban Trail Utrecht. ‘Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken.’

Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Daarnaast kunnen de deelnemers voor het eerst aangeven in welke wave ze willen starten. De deelnemers worden na hun inspanning beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven kan vanaf vandaag op klmurbantrailutrecht.nl