Introductiedagen Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik

Gesponsord artikel

De golfsport is geschikt voor jong en oud. Je bent buiten in de natuur en hebt veel sociaal contact. Een ronde van 9 holes duurt ca. twee uur en op Kromme Rijn betekent dit een sportieve wandeling over het prachtige landgoed met volop flora en fauna. Na afloop vertoeven veel golfers nog even in het Grand Café om gezellig na te praten over fantastische slagen en gemaakte missers.

Om de golfsport onder de knie te krijgen is een golfvaardigheid nodig. Een eerste stap is een kennismaking. Golfbaan Kromme Rijn organiseert in de maanden april en mei drie introductiedagen om geïnteresseerden de basistechnieken van de swing en het putten bij te brengen. In sessies van 90 minuten ontvang je uitleg over het golfspel en oefen je de verschillende slagen met de golfclubs.

De introductiedagen vinden plaats op 14, 17 en 22 april. Inschrijven kan op krommerijn.nl/golfintroductie. Meer informatie via Chantalle Lens, Golfschool Kromme Rijn, Sportlaan 6, Bunnik, Tel. 06-24731661.

Om op verschillende golfbanen te mogen spelen heb je later een golfvaardigheid nodig. Wil je niet wachten en een complete golfcursus boeken, schrijf je dan in op krommerijn.nl/usk. Een GVB (golfvaardigheidsbewijs) kost slechts 269 Euro. Er wordt in kleine groepen 14 uur lesgegeven door een golfprofessional zodat u goed voorbereid bent voordat u de baan op gaat. Theorie-examen, lesballen en clubs zijn inbegrepen.

Kinderen zijn óók van harte welkom op Kromme Rijn. De jeugdafdeling telt ca. 40 leden. Vanaf zes jaar is een golfopleiding mogelijk. Per jaar volgen de kinderen trainingen met jeugdcoaches en 20 lessen met een golfprofessional. Neem gerust contact op met de jeugdcommissie voor meer informatie. jeugdcommissie@krommerijn.nl

Kids Golf.