Jong FC Utrecht weer roemloos tegen Eindhoven

Voetbal Hans van Echtelt

Eindhoven is blijkbaar geen tegenstander waartegen Jong FC Utrecht goed uit de voeten kan. Werd de thuiswedstrijd tegen deze opponent op 5 november van het vorig jaar al ruimschoots met 0-6 verloren, dit keer bleef de schade beperkt tot 4-0. Tot de rust konden de gasten uit de Domstad het nog aardig bijbenen, daarna leidden vier defensieve fouten tot evenzovele tegentreffers.

Opmerkelijk omdat Eindhoven een slechte serie achter de rug had: van de zes duels werd slechts een keer gewonnen. Maar na rust werd alles anders voor de nummer vijf van de ranglijst: Van der Sande, Brym (2x) en Sleegers brachten de duidelijke eindstand op het scorebord.

Ander nieuws van Jong FC Utrecht.  Thijmen Nijhuis is teruggekeerd van een mislukt avontuur bij MVV Maastricht en heeft zich per direct bij de selectie aangesloten, maar hij keepte gisteravond nog niet.

En Benaissa Benamaris werd afgelopen week verhuurd aan Volendam, de verdediger mocht enkele keren invallen in het A-team. Hij kwam een jaar geleden over van Telstar.