JSV kiest voor assistent Van Muylwijk

Voetbal Hans van Echtelt

Trainersnieuws: JSV Nieuwegein heeft voor de rest van dit seizoen Bjorn van Muylwijk als trainer aangesteld. Hij was de assistent van de tussentijds vertrokken Hans van Elden en Bjorn zal mogelijk in dezelfde functie terugkeren bij de tweedeklasser als voor de nieuwe competitie een hoofdtrainer is aangetrokken. Frans Adelaar, bezig aan zijn vierde seizoen bij Stedoco, zal deze club aan het eind van de lopende competitie verlaten.

Onlangs speelde de voormalige speler en coach van FC Utrecht met Stedoco nog een bekerduel tegen zijn oude club die met 1-4 verloren ging. Welke club Adelaar komend seizoen onder zijn hoede krijgt, is nog niet bekend.

Ook vv Vianen heeft trainersnieuws. Ton Delfgou, voormalig coach van o.a. De Meern, SVF, PVCV en Lekvogels, gaat komend seizoen de club uit Vianen trainen. Laatstgenoemde club hoopt een herstart in de vierde klasse te maken na een pauze van een jaar omdat te weinig spelers beschikbaar waren voor de selectie. ‘Het ziet er nu weer gunstig uit’, aldus de in Vianen woonachtige Delfgou.

Recentelijk werd tenslotte nog bekend gemaakt dat Raymond Graanoogst zijn contract met Desto met twee seizoenen heeft verlengd.