Kaarthouders FC Utrecht gratis naar IJCU Dragons

IJshockey Redactie

IJCU Dragons wil de traditioneel grote schare Utrechtse voetballiefhebbers die tevens van ijshockey houden weer aan zich binden. Vandaar dat seizoenkaarthouders van FC Utrecht zaterdagavond op vertoon van hun abonnement gratis toegang hebben tot de eerste wedstrijd in de tussenronde van de play-offs. In de ijshal van De Vechtsebanen staat dan namelijk om 20.15 uur de thuiswedstrijd tegen Yeti’s Breda op het programma. De return is een dag later in Tilburg.

IJCU Dragons sloot het reguliere seizoen in de eerste divisie B af als zesde en neemt het op tegen nummer drie van de eerste divisie A, Yeti’s Breda. De winnaar van deze tussenronde plaatst zich voor de kwartfinale. ‘Na jaren van afwezigheid zijn we dit seizoen weer begonnen met ijshockey in Utrecht’, zo laat het bestuur van IJCU Dragons weten.

‘We willen het eerste team van de club weer nieuw leven inblazen en zijn daarom dit seizoen weer begonnen in de eerste divisie (tweede niveau in Nederland). Met veel jonge jongens uit eigen omgeving zijn we voorzichtig gestart, dat ging met vallen en opstaan. Maar we zijn daarnaast druk bezig om alvast te werken naar het volgende seizoen. Wij weten dat veel FC Utrecht-supporters vroeger ook graag de ijshockeywedstrijden van IJCU Dragons bezochten. Daarom kunnen deze voetbalfans op vertoon van hun FC Utrecht-seizoenkaart de wedstrijd IJCU Dragons – Yeti’s Breda gratis bezoeken. Wij hopen op jullie steun in de play-offs van ons eerste team.’