Leve de kampioenen

Sportprijzen Redactie

Op woensdag 12 februari 2020 organiseert SportUtrecht in samenwerking met de gemeente Utrecht de uitreiking van de Sportprijs Utrecht. Vanwege de Vuelta-start in Utrecht in 2020 heeft de uitreiking van de Sportprijs dit jaar een Spaans tintje toebedeeld gekregen. Het thema is dit jaar dan ook ‘’Viva Los Campeones‘’ oftewel: Leve de kampioenen! Tijdens deze feestelijke avond wordt de Utrechtse sport in de schijnwerpers gezet en de kampioenen tijdens de ‘kampioensborrel’ geëerd.

Ook wordt bekend gemaakt wie de Utrechtse sportman, sportvrouw, sporttalent, sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger van het jaar is geworden. Het wordt een avond vol sport en acts. We vieren deze avond hoe mooi sport is en wat we ermee kunnen bereiken. Tevens is deze gelegenheid hét moment om niet alleen sporters, verenigingen en coaches, maar ook vrijwilligers, familie en vrienden voor hun prestaties en inspanningen te bedanken.

De Jaarbeurs Utrecht is wederom gastheer van de Sportprijs Utrecht.

 

Fotowedstrijd

Daarnaast worden deze avond de winnaars van de Utrechtse sportfoto bekendgemaakt, inzendingen voor deze categorie zijn nog welkom. Heb jij dit jaar in de gemeente Utrecht een mooie sportfoto gemaakt? Heb jij met je camera langs de lijn gestaan van je favoriete Utrechtse team? Doe dan mee aan de Fotowedstrijd Utrechtse Sportfoto van 2019! Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de Sportprijs Utrecht waar op 12 februari 2020 ook de beste Utrechtse sporters, verenigingen en vrijwilligers van het jaar worden gekozen. Met de zoektocht naar de mooiste Utrechtse sportfoto kan iedereen de mooiste Utrechtse sportmomenten van het jaar nog eens herbeleven. Alle inzendingen krijgen een plek in het fotoalbum Utrechtse Sportfoto 2019. Uit alle inzendingen kiest een vakjury de beste foto’s. En ook het publiek kan een stem uitbrengen.

Dus ben of ken jij iemand die toffe sportfoto’s maakt? Nog tot 12 januari kunnen de mooiste Utrechtse Sportfoto’s worden ingestuurd via fotowedstrijd@sportutrecht.nl. Een vakjury samen met het publiek kiest uit alle inzendingen de Utrechtse Sportfoto van 2019. Zie sportprijs-utrecht.nl/sportfoto voor alle informatie en het reglement.