Liefst negen nieuwe spelers BSC Quick honkbal

Honkbal/Softbal Ted Vermeulen

Het honkbalteam van BSC Quick uit Amersfoort heeft zich voor het komende seizoen flink versterkt. Het team van de nieuwe coach Glenn Romey, dat zich vorig seizoen onder leiding van Mark Wels ternauwernood via de degradatiepoule wist te handhaven in de hoofdklasse, maakte bekend met volgende spelers overeenstemming te hebben bereikt.

De nieuwe spelers zijn voor het grootste deel jong talent, maar er is gekozen voor een mix van ervaring en jeugd.

Sam van der Ploeg (18), Mitchel Berghmans (30), Jan-Willem Geerts (31) en Taylor Clemensia (21) komen over van het Amsterdamse Pirates. Van het Bussumse HCAW komen Sem Robbertse (17) en Dakota van der Heyde (20) naar de Dorresteinseweg, Aram van Zwieten (16) komt van UVV en Enrique Pastor Chevez Martinez (24) speelde vorig seizoen bij Twins uit Oosterhout. De negende aanwinst is Denzel Brooks van Orioles uit Bergschenhoek

 

Vertrokken:
Wesley Bernardus, Jos de Jong en Luigino Ros zijn gestopt. Shairon Nicolas gaat in Quick 2 spelen. Veteraan Jurjen van Zijl keerde terug naar UVV, waar hij gaat proberen de Utrechters terug te laten keren naar een hoger niveau.

 

Gebleven:
Veertien spelers blijven Quick trouw: Colin van Laar, Brian van Laar, Jasper Popken, T’Shawn James, Mark Kolner, Rowan van Hoek, Jules Creemer, Remian Denis, Bryan Engelhardt, Rachid Engelhardt, Joran Berkhout, Jordy Burger en Kevin Windster-Adelina.

Tijmen Takke speelt komend seizoen in de Verenigde Staten, maar is beschikbaar voor Quick voor de periode dat hij niet in Amerika speelt.