Manege Rijnenburg

Paardensport Utrechtse sportverenigingen

Manege Rijnenburg biedt sinds 1997 aan kinderen en volwassenen de mogelijkheid om op een veilige, plezierige en kwalitatief verantwoorde manier rijlessen te volgen met veel afwisseling.

Rijnenburg geeft zeven dagen in de week pony- en paardrijles in de ochtend, middag en avond. Iedereen is van harte welkom die van paarden en pony’s houdt en graag wil omgaan met deze bijzondere dieren. De manege heeft voor de jonge ruiters speciale lessen maar ook de meer ervaren paarden- en ponyruiters krijgen voldoende uitdaging.

Naast de groeps- en privélessen organiseert Rijnenburg ponykampen, kinderfeestjes, springlessen, ponydagen, FNRS- en KNHSwedstrijden en heeft een ponyclub. Ook voor de allerkleinsten organiseerd de manege regelmatig op woensdagmiddag peuter- en kleuterrijden.

Met 45 paarden & pony’s en gediplomeerde instructeurs verzorgen Rijnenburg met plezier voor iedere ruiter op zijn of haar eigen niveau, rijlessen in één van de binnenbakken of grote buitenbak. De manege ligt in de wijk Galecop in Nieuwegein.