Nick Venema verhuurd aan NAC

Voetbal Hans van Echtelt

Komend seizoen speelt Nick Venema op huurbasis bij NAC Breda. De 21-jarige aanvaller kwam in de afgelopen competitie bij Almere City, ook bij deze club was hij actief als huurspeler. Venema speelde tot nu toe 111 officiële wedstrijden in het betaald voetbal waarin hij 49 keer scoorde. Venema speelde vanaf zijn jeugd in Galgenwaard en is afkomstig van amateurclub Austerlitz. Venema reageert positief op deze transactie. 'Ik ben blij dat ik voor deze fantastische club mag gaan spelen. In Breda heerst bij de thuiswedstrijden een geweldige sfeer dank zijn de trouwe aanhang. Ik wil graag zo snel mogelijk belangrijk zijn voor mijn nieuwe club.'

Ook NAC-trainer Maurice Steijn is positief: ‘Ik ken Venema als een enthousiaste speler die op meerdere posities inzetbaar is, ook vanaf de flanken. Bovendien scoort hij gemakkelijk en kan daarom zeker van meerwaarde zijn voor mijn elftal.’