Nieuwe aanwinst selectie OVVO

Korfbal Redactie

Het selectieteam van korfbalvereniging OVVO uit Maarssen versterkt zich voor komend seizoen met Maike van den Berg. Hoofdtrainer Erwin van der Putten: ‘Ondanks dat Maike pas 23 is, heeft ze al flinke ervaring op een goed niveau. Dat kunnen we goed gebruiken nu we een stuk ervaring verliezen.'

De club meldt: Maike is 23 jaar en begon met korfballen bij Dindoa. In de junioren maakte ze de overstap naar Unitas. Maike speelde 3 jaar in de hoofdklasse met Unitas 1, maar stopte vorig seizoen omdat het reizen naar Unitas moeilijk te combineren was met haar Master Strafrecht aan de Universiteit van Utrecht. Maike: ‘Bij Unitas heb ik echt geweldige jaren gehad. We hebben het in de hoofdklasse goed gedaan. Ik heb ook tegen OVVO gespeeld en de beleving en het publiek vond ik wel mooi. Ik heb echt weer zin om op niveau te gaan korfballen en dat past goed bij de huidige plannen van OVVO om naar de hoofdklasse toe te gaan. Ik hoop snel met iedereen kennis te maken!’

Van der Putten vult nog aan: ‘Ik ben blij dat Maike er bij komt en dat ze net als de eerdere versterkingen echt de drive heeft om er wat moois van te maken in Maarssen. Het enthousiasme om te starten is erg groot en dat zal na deze gedwongen korfbalstop alleen maar groter zijn. Ik kan niet wachten tot we kunnen starten!’