Nieuwe Utrechtse Sportkrant is er weer

Teaser Redactie

De nieuwe papieren Utrechtse Sportkrant is weer gepubliceerd. Enkele highlights: Wilco Kelderman kijkt uit naar een nieuw avontuur, Utrecht Dominators brengt boek uit, de Vechtsebanen bestaat 50 jaar, Nederlandse roeiers oppermachtig op EK en kijken we bij de verengingen in een nieuwe serie 'Hoe komen clubs COVID-19 door'? Verder onder meer artikelen over de Judo Grand Slam, FC Delta Sports, Eva Voortman, sportbeleid en recent onderzoek, het Utrechts politiek sportcafé, cricket, atletiek en nog veel meer.

Is jouw vaste distributiepunt van de Utrechtse Sportkrant momenteel gesloten, of vind je het in deze periode lastiger om hier naartoe te gaan? Deze maand bieden we de krant ook digitaal aan zodat je niets hoeft te missen. Lees hier meer over de sport en sporters in de provincie Utrecht, over beleid en verenigingen en heel veel meer.

Bekijk de krant in single pagina’s, als je deze leest op een mobiel apparaat. (Tip: scroll naar beneden voor een versie die beter leest op de computer)

UtrechtseSportkrant_2020_W45 DEF low

 

Bekijk hieronder de krant met twee pagina’s in beeld, ideaal voor een desktop

 

Wil je de Utrechtse Sportkrant ook gratis op de website van je club of winkel aanbieden zodat jouw leden en klanten de krant niet hoeven te missen? Laat het ons even weten.

Liever een papieren versie? Die is hier te bestellen.

 

Tijdelijk gratis de krant digitaal lezen