Nog 1 positie vacant in selectie VV Utrecht DS1 seizoen 2020/2021

Volleybal Redactie

De selectie van vrouwen 1 van VV Utrecht voor seizoen 2020/2021 is bijna rond. Ali Moghadassian is na zijn aanstelling als hoofdcoach voortvarend aan de gang gegaan met het vormgeven van de selectie die ook volgend seizoen in de een na hoogste volleybalcompetitie zal uitkomen.

Ali Moghadassian. Foto: VVU.

‘Het is een selectie die zeker voor topdivisie begrippen veel kwaliteit herbergt. Als iedereen heel blijft heb ik hoge verwachtingen van deze groep,’ aldus Moghadassian. Veel speelsters hebben een verleden bij VVU of zijn afgelopen seizoen al betrokken geweest bij het team.

De selectie ziet er voor komend seizoen als volgt uit:

 

Passer-loper:

Bianca Gommans en Emma Visser maken ook komend seizoen deel uit van de selectie.

Jolien Sinnema en Ilse Janssen waren afgelopen seizoen al betrokken bij het team en maken voor komend seizoen definitief deel uit van de selectie.

 

Midden:

Op het midden blijft Laure Snijders en komt Nienke Oostenbrink na een jaar afwezigheid weer terug. Komende week zal waarschijnlijk de midden-as gecomplementeerd worden.

 

Spelverdeler:

Robin van de Velde blijft ook bij VVU komend seizoen. De andere positie is nog vacant.

 

Diagonaal:

Lisa Harmsen blijft ook komend seizoen VVU trouw en Lynn Zweekhorst maakt de overstap van passer-loper naar de diagonaal, waar zij afgelopen seizoen al een aantal keren heeft gespeeld.

 

Libero:

Rianne Stok is ook komend seizoen de Libero.

 

Dit betekent dat, om verschillende redenen, Leanne Verdonck, Jesca de Jager, Judy Broersma, Ellemijn Stevens en Marit Pasterkamp geen deel uitmaken van de selectie voor 2020-2021. Om de selectie rond te krijgen is er dus alleen nog een vacature voor de positie van spelverdeler. Interesse? Neem contact op Wouter van Gelderen via 06-46434712 of technischdirecteurvvu@gmail.com