Ondersteunen van Utrechts sporttalent

Overig nieuws Redactie

Speciaal voor het ondersteunen van Utrechts sporttalent hebben de gemeente Utrecht en SportUtrecht een eigen partnerpagina ontwikkeld. Op deze pagina kunnen sporttalenten en teams, sportend en/of wonend in de stad Utrecht, een Utrecht-badge aanvragen en direct aan de slag met een eigen crowdfundingcampagne. Talentboek Utrecht geeft op die manier dat financiële steuntje in de rug dat een talent goed kan gebruiken op weg naar de top.

Talentboek is een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op Talentboek kunnen de sporttalenten, teams of groepen aangeven wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken en hiervoor donaties ontvangen.

Talentboek is bedoeld voor sporttalenten (tot en met 24 jaar) met een NOC*NSF-status of een ‘bondsstatus’. Een NOC*NSF-status staat geregistreerd in de database van NOC*NSF en een ‘bondsstatus’ houdt in dat het talent aan een NK, EK of WK heeft deelgenomen of gaat deelnemen in het jaar van registratie.

 

Utrecht-badge

Je komt in aanmerking voor een Utrecht-badge als je:

  • woonachtig en/of sportend bent in de gemeente Utrecht
  • Jonger bent dan 24 jaar
  • Beschikt over een NOC*NSF status of een “bondsstatus”. Een NOC*NSF status staat geregistreerd in de database van NOC*NSF een “bondsstatus” houdt in dat het talent aan een NK, EK of WK heeft deelgenomen of gaat deelnemen in het jaar van registratie
  • Lid bent van een van de Utrecht Talent Center -verenigingen: Hellas, Kampong Hockey, VV Utrecht, UZSC of Topjudo Utrecht
  • Bereid bent om een tegenprestatie te willen leveren voor SportUtrecht en/of haar partners

Voldoe(t) jij of jouw team aan deze voorwaarden?

Vraag dan nu een badge aan op https://sport.talentboek.nl/utrecht