Oosterlee neemt met online boodschap afscheid van G.V.V.V.

Voetbal Redactie

Na drie seizoenen bij tweede divisionist G.V.V.V. stopt oefenmeester uit Alphen aan den Rijn Niek Oosterlee bij de club uit Veenendaal. Het seizoen kwam abrupt ten einde, zijn geplande vertrek daarmee in een stroomversnelling. In een persoonlijke boodschap die hij vandaag op de site van de club liet plaatsen valt te lezen dat hij het woon-werkverkeer niet zal missen, maar 'Als je iets graag doet, dan heb je er veel voor over! Dan gaat het je makkelijker af. Dat heen en weer, zo’n 150 kilometer op een ‘G.V.V.V.-dag’.

Eerder liet bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding weten: ‘Wij hebben tweeënhalf jaar bijzonder prettig met Niek samengewerkt. Toch vonden beide partijen het ook een moment om bij zichzelf te rade te gaan of het verstandig is er na drie jaar nog een jaar aan toe te voegen.’ Er werd besloten dat het voor beide partijen beter is volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging te gaan. Dat moment kwam echter eerder dan verwacht vanwege de voortijdige beëindiging van het seizoen.

In zijn bericht adresseert hij de club, sponsoren en supporters. Ook komen de spelers aan bod: ‘In de KNVB-beker hebben wij mooie wedstrijden mogen spelen. Het was een mooie reis jongens. Ben echt trots op alle spelers waarmee wij gewerkt hebben in die drie jaar en ontzettend blij dat ik met jullie op pad ben gegaan. Ik zal jullie missen!’