Geniet, maar ga vooral gezond 2017 in

Overig nieuws Redactie Utrechtse Sportkrant

Zo is het 16 september 2016, de datum waarop we met de Utrechtse Sportkrant in het diepe sprongen en ons zogenaamde 0-nummer lanceerden. Zo is het 23 december, de dag dat onze, deze dertiende, betaalde uitgave het levenslicht ziet. Het is tevens de laatste van 2016, want in navolging van vele sporters is het voor ons en onze medewerkers ook een weekje winterstop. Maar maakt u zich niet ongerust, we zijn er weer op vrijdag 6 januari 2017.

In de afgelopen periode kwam veel lokaal sportnieuws bij ons vandaan. Groot nieuws, klein nieuws, we zijn er trots op.

De plannen voor de roeibaan in De Uithof die een serieuze optie was, de problematiek rond de tarieven voor de gemeentelijke sportaccommodaties, de Vuelta die hoogstwaarschijnlijk naar Utrecht komt, de verminderde steun voor topsporttalenten, de 1000e thuiswedstrijd in de competitie van FC Utrecht die niet de 1000e bleek te zijn, het definitief niet doorgaan van de roeibaan in De Uithof, het wetenschappelijk hart van Utrecht, en meer spelen op zondag geeft hockeyclubs lucht.

In 2017 zullen we dat blijven brengen en ook blijven berichten over het bijna oneindig gevarieerde sportaanbod in de grootstedelijke regio Utrecht. En zeker in de regio verwachten we ons te kunnen versterken. Daarnaast hopen we in 2017 onze naam te verbinden aan een aantal sportevenementen in stad en regio.

Het eerste voorbeeld: de naamkoppeling die onlangs tot stand gekomen met Sportprijs Utrecht 2016. De Utrechtse Sportkrant maakt zich middels een serie al een aantal weken sterk voor ‘onze’ talenten. Die uitverkiezing voor een mogelijk nieuwe Jesse Puts of Daphne Schippers krijgt tijdens het gala op 15 februari 2017 de naam Utrechtse Sportkrant Talent van het Jaar. Daar zal het niet bij blijven.

Ook in het nieuwe jaar schrijven wij kwaliteitsverhalen over lokaal sportnieuws, bekende en onbekende sporten, over verenigingen, vrijwilligers en sportbeleid.

Het kan zijn dat je in de tussentijd vragen hebt:

Heb je een sporttip of aankondiging van een evenement voor ons?
Wil je adverteren in onze krant of website?
Interesse in een abonnement?

Tijdens onze afwezigheid zijn we wel via mail bereikbaar, dus stuur vooral een bericht.

Wij wensen je een mooi uiteinde van 2016. Op naar een sportief 2017!

 

Het team van de Utrechtse Sportkrant

Karlijn Bendijk, Frank Brouwer, Roberto Cancian, Hans van Echtelt, Aldo Elfrink, Thomas Elfrink, Pim van Esschoten, Sietse Felix, Carlien Harms, Ankie Hogewind, Robert Jan van der Horst, Marina van Huissteden-Kaspers, Peter de Jong, Jan Kruijdenberg, Danny van der Linden, Geert Lommers, Dennis van Luijk, Rick van Manen, Hans van Ommeren, Marnix Quee, Halde van Rijn, Ton de Ruiter, Willem van der Steeg, Edwin Stoel, Jeroen Stoops, Ted Vermeulen