Parcours Utrecht Science Park Marathon

Atletiek

De parcoursen van de diverse afstanden zijn zo afwisselend mogelijk gemaakt, maar er is ook rekening gehouden met het beperken van de overlast voor het verkeer. Alle parcoursen zijn gecertificeerd. De exacte afstanden zijn als volgt:

Het parcours van de Utrecht Science Park Marathon bestaat uit 2 ronden en meet 42.208,07 mtr.

Hele marathon

 

De halve marathon lopers lopen bovenstaand parcours 1 keer. Vanaf de start op het Science Park loopt het parcours door het centrum van Utrecht via de Maliebaan, Singels en de Dom. Daarna wordt koers gezet richting de natuur aan de Oostzijde van de stad. De Gemeente Bunnik wordt doorkruist om de ronde te eindigen op de Uithof. De Halve marathon meet 21,1km; 21.163,44 mtr.

Halve marathon

 

De RTV Utrecht 10km meet 10.000,25 mtr. en kent de volgende route:

RTV Utrecht 10km

 

De ROC Midden Nederland 5km loopt voornamelijk door het Landgoed Rhijnauwen. De 10km loopt via het landgoed naar Bunnik. Na de passage van het centrum van Bunnik loop je terug opnieuw over het landgoed Rhijnauwen. De ROC Midden Nederland 5km meet 5045,17 mtr. en kent de volgende route:

ROC MN 5km

 

De Wilhelmina Kinderziekenhuis 1,7 km kidsrun kent de volgende route:

Kidsrun 1,7km

 

Tenslotte kent de Wilhelmina Kinderziekenhuis Kidsrun van 1 km de volgende route:

Kidsrun 1km

 

Voor het volledige overzicht, downloadbare kaarten en alle informatie rond de marathon kijkt u op http://www.utrechtmarathon.com