Partners

De Utrechtse Sportkrant heeft met verschillende sleutelorganisaties in de Utrechtse Sportwereld een samenwerkingsovereenkomst. Deze partners hebben net als wij iets met sport en werken er dagelijks aan de Utrechtse sport in de breedste zin van het woord verder te helpen.

 

Onze partners zijn:

Vereniging Sport Utrecht

Logo VSU

VSU: voor sportverenigingen en talentvolle sporters
VSU is een organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht. Ruim 255 sportverenigingen uit de gemeente Utrecht zijn aangesloten bij VSU en kunnen bij deze organisatie terecht voor ondersteuning en advies. Daarnaast zet de VSU zich in voor de bevordering van het topsportklimaat in de regio Utrecht.

Werkgebieden
VSU is werkzaam op drie verschillende gebieden:
• Belangenbehartiging
• Breedtesport
• Topsport

http://www.sportutrecht.nl/

 

 

Harten voor Sport

Logo Harten voor Sport

Met beweegmakelaars en buurtsportcoaches biedt Harten voor Sport een dynamisch team van professionals die zich met hart en hoofd inzetten voor een goed gespreid beweegaanbod dat optimaal aansluit bij de wensen en mogelijkheden van bewoners. De medewerkers van Harten voor Sport opereren in de wijken en buurten: daar leeft de vraag en daar zijn de drempels om mee te doen het laagst. Wij werken per definitie in teamverband met onder andere sociaal makelaars, scholen  en gezondheidscentra.

Harten voor Sport heeft ook een aantal kerntaken: wij programmeren het sportaanbod in het Utrechts primair onderwijs met combinatiefunctionarissen  en wij werken binnen stedelijke sportnetwerken voor mensen met een fysieke of psychische beperking (Sport op Maat) en ouderen (Plussport).

http://www.hartenvoorsport.nl/