QuoVadis Rijnhuyse Open

Tennis Utrechtse sportverenigingen

Tennissers hebben nog beperkt tijd om zich in te schrijven voor het QuoVadis Rijnhuyse Open dat van 2 t/m 10 september op de smashcourtbanen van Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein wordt gehouden. De inschrijving voor dit tennistoernooi via www.toernooi.nl sluit 24 augustus a.s.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven voor HD2, DD2 en GD2. De overige categorieën zijn speelsterkte 3 t/m 8 (in alle categorieën herenenkel, herendubbel, damesenkel, damesdubbel en gemengd dubbel). Bij speelsterkte 7 is dit jaar ook voor de eerste keer de categorie 35+ voor de HD, DD en GD toegevoegd. Het QuoVadis Rijnhuyse Open bestaat al vele decennia en wordt door menigeen in de regio gezien als een sportieve start van het naseizoen en een goede voorbereiding op de najaarscompetitie.

In 2016 was speelsterkte 3 nog de hoogste categorie tijdens dit open toernooi en schreef Koen Schuilenburg (spelend bij Griffensteyn) de herenenkel 3 op zijn naam. In de damesenkel 3 zal Rijnhuyse trainster Monique Sporrel haar titel verdedigen.

 

Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven smashcourtbanen is gelegen in Nieuwegein (Noord), dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 630 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden.