Regionale bridgecompetities met promotie en degradatie

Bridge Redactie

In het nieuwe seizoen gaat district Utrecht weer fysieke bridgecompetities organiseren, met een promotie- en een degradatieregeling. Die was het afgelopen seizoen komen te vervallen omdat er alleen online bridge kon worden gespeeld op internetclub Stepbridge. Alle competities zijn inmiddels afgerond. Bij het districtsbestuur zijn veel positieve reacties binnengekomen over de online competities en dat geldt ook voor de ‘inloopavond’.

In het nieuwe seizoen zullen vier competities worden georganiseerd door district Utrecht. Gespeeld wordt in het nationale denksportcentrum Den Hommel in Utrecht, of in De Uitkomst, het clubhome van bridgeclub Vianen. De 60+ paren-competitie wordt gespeeld op woensdagen, te beginnen op 6 oktober, gemengde paren op zaterdagen (eerste speeldag 9 oktober), de open paren op zondagen (te beginnen op 3 oktober) en vrouwenparen op dinsdagen (vanaf 12 oktober).

Verder zal een viertallencompetitie om de districtsbeker worden georganiseerd, waar door alle clubs in het district – dat zijn er in totaal 70 – aan kan worden deelgenomen. Er zijn daarvoor geen beperkingen ten aanzien van de speelsterkte. Over een externe viertallencompetitie binnen het district zal nog een bijeenkomst worden belegd.

Alle informatie en hoe je je kunt aanmelden voor een competitie is te vinden op de website van district Utrecht: https://2.bridge.nl/