Remco Dörr aan de slag bij Handbal Houten 2

Handbal Redactie

Voor komend seizoen heeft Handbal Houten 2 trainer/coach Remco Dörr weten aan te trekken, die het stokje overneemt van Mohsen Daghrir. De uit Utrecht afkomstige Dörr was de afgelopen twee seizoenen actief als assistent van Rick Louw bij het eerste mannenteam. Ook kan hij terugkijken op een lange spelersloopbaan bij onder andere HV Nieuwegein en UDSV.

Samen met Freek Gielen zal hij beide selectieteams gaan trainen en de coaching van Houten Heren 2 op zich nemen. De trainer/coach kijkt ernaar uit met de groep aan het werk te gaan: ‘Ik ben blij dat Houten me de mogelijkheid biedt om me verder als trainer te ontwikkelen. Ik zie uit naar de samenwerking met Freek waarin we veel samen zullen optrekken. Er staat een mooi programma, dus hopelijk mogen we snel aan de slag met trainen.’

Wegens de corona-uitbraak beëindigde het Nederlands Handbalverbond voortijdig de competitie, waardoor Houten 2 volgend seizoen wederom in de tweede divisie uit komt. Aangezien het samenwerkingsverband met Nieuwegein niet verlengd is, heeft Houten een verzoek om promotie naar de eerste divisie (artikel 30) ingediend.