Rijnhuyse zondag Mixed 1 promoveert naar 2e klasse

Tennis Redactie

Drie punten had Rijnhuyse het zondag mixed 1 team van Bob Rijkenberg nodig om kampioen te worden. Gisteren werden die tegen TC Uithof (de nummer die van het klassement) binnengehaald met een 4-4 eindstand tegen De Uithof. Het team promoveert daarmee naar de tweede klasse, het op een na hoogste amateur-tennisniveau van Nederland.

Er waren dit weekend bij Rijnhuyse nog meer kampioenschappen te vieren. Zoals de vrijdagavondteams Herendubbel 35+ 1 van Jeroen Brand en Damesdubbel 35+ 1 van Mirjam Kerkmeijer. Gemengd Dubbel 17+ 1 van Anouschka van Leeuwen en de Gemengd Dubbel 35+ van Jan Verwey. Traditiegetrouw sprongen alle kampioenen op de laatste zondag van de competitie onder luid gejuich van de aanwezigen van de Rijnhuizerbrug in het Merwedekanaal.

Nu de voorjaarscompetitie afgesloten is, maken de leden van Rijnhuyse zich op voor het QuoVadis Rijnhuyse Open Tennistoernooi waarvoor de inschrijving binnenkort sluit. Voor de eerste maal wordt dit toernooi niet meer in september maar in juni gehouden.