Ruben de Bok verlengt bij Handbal Houten

Handbal Redactie

Ook komend seizoen zal Ruben de Bok binnen de lijnen actief zijn voor het eerste mannenteam van Handbal Houten. Deze week tekende de boomlange Arnhemmer bij. Vorig seizoen kwam De Bok over van DFS Arnhem en die overstap is hem goed bevallen: ‘Ik heb het uitstekend naar mijn zin hier in Houten en ik heb het gevoel dat ik nog steeds kan groeien. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken.’

Kersverse trainer/coach Freek Gielen is blij dat de schutter heeft bijgetekend: ‘Vanwege de crisis is dit seizoen abrupt ten einde gekomen. Dat geeft ons de mogelijkheid om nu al de gesprekken met de spelers aan te gaan en in alle rust te bouwen aan een volwaardig team voor komend seizoen. Natuurlijk hoort Ruben daar bij. Hij is een heerlijke speler om bij je groep te hebben: niet alleen is hij met zijn verwoestende schot een geweldig wapen vanaf de tweede lijn, maar ook in de verdediging staat hij zijn mannetje. Ik had hem volgend seizoen niet graag willen missen.’