Schothans verlaat UZSC vrouwen 1

Waterpolo Redactie

Trainer-coach van het eerste vrouwenwaterpoloteam van UZSC, Gerrit-Jan Schothans, heeft te kennen gegeven dat hij wil stoppen bij de Utrechtse waterpolosters. Schothans: 'afgelopen week heb ik bekend gemaakt dat ik na vier seizoenen stop met het trainen en coachen van de dames van UZSC. Iedereen in de club: bedankt voor alle steun en support. Ik heb me altijd op mijn plek gevoeld!'

In een nieuwsbericht van de club op Facebook bedankt hij vrijwilligers en bestuurders en memoreert het Europese avontuur van het eerste team.

Op hun beurt eert het bestuur Schothans voor alles wat hij voor UZSC betekent heeft: ‘zijn fanatisme, aanstekelijk enthousiasme en zichtbare passie voor de sport.’

GERRIT-JAN SCHOTHANS STOPT ALS COACH DAMES 1Gerrit-Jan: afgelopen week heb ik bekend gemaakt dat ik na 4 seizoenen…

Geplaatst door UZSC op Zaterdag 25 april 2020