Since70 haalt banden aan met oud-spelers FC Utrecht

Kort nieuws Voetbal

De SupportersVereniging (SV) van FC Utrecht gaat de banden aanhalen met oud-spelers van de club. Dat gaat de SV doen onder de naam Since70, verwijzend naar het jaar waarin de club uit de Domstad werd opgericht.

‘Het is belangrijk om niet alleen vooruit te kijken, maar ook te beseffen hoe belangrijk de mensen zijn geweest die inmiddels niet meer voor de club werkzaam zijn’, aldus één van de initiatiefnemers van het project.

Namens de SupportersVereniging zullen Remco Avezaat, Armand Theunis en Danny van der Linden betrokken zijn bij de vormgeving van het project.

Onder de noemer Since70 worden oud-spelers uitgenodigd om op wedstrijddagen van het huidige FC Utrecht in het Supportershome Number Four te komen om met de leden van de SupportersVereniging in contact te komen en onderling ‘oude verhalen over vroeger’ de revue te laten passeren.

Tevens worden wedstrijdkaarten verzorgd, zodat de voormalig helden van de Galgenwaard gezamenlijk de wedstrijden van het huidige FC Utrecht kunnen bekijken.

Niet alleen oud-spelers van FC Utrecht worden voor deze activiteiten benaderd, ook voormalige trainers en overige betrokkenen bij de club kunnen spoedig een uitnodiging verwachten van de SupportersVereniging.

Naast de activiteiten op wedstrijddagen zullen ook op andere momenten door Since70 evenementen worden georganiseerd voor de mensen die de geschiedenis van de club hebben gevormd, om zo de banden met de supporters aan te halen.

Oud-spelers, pers of overige geïnteresseerden in dit project kunnen contact met de betrokkenen opnemen via since70@svfcu.nl, of rechtstreeks met Danny van der Linden (06-42103117).

 


 

De Utrechtse Sportkrant brengt elke week groot en klein sportnieuws uit de stad en regio. Kijken of de krant bij u past? Kijk het acht weken aan met een proefabonnement dat automatisch stopt.