Sportprijs Utrecht 2017

Overig nieuws Redactie

Met een feestelijke uitreiking van de sportprijzen 2017 wordt de gehele Utrechtse sportwereld op 14 februari 2018 in het zonnetje gezet. Voor de organiserende Vereniging Sport Utrecht is de bewuste woensdagavond hét moment om niet alleen sporters, verenigingen en coaches, maar ook vrijwilligers, familie en vrienden voor hun prestaties en inzet te bedanken. Locatie van de Utrechtse sport-feestavond is de Jaarbeurs Utrecht.

Op http://sportprijs-utrecht.nl/ zijn alle sporters te vinden die in aanmerking kunnen komen voor de Sportprijs 2017. Het zijn de sporters die in 2017 een WK, NK, Internationaal kampioenschap, EK of een teamprestatie hebben geleverd. Ook is er nog een overige categorie.

Deze sporters maken kans op de titel Sportvrouw, Sportman, Sporttalent en Sportploeg van 2017. Maar zonder favoriete Sportcoach, Sportvrijwilliger en Sportvereniging kunnen de Utrechtse Sportprijzen 2017 niet worden uitgereikt. Zij behoren evenzeer tot het sportieve speelveld van de verenigingen in Utrecht.

De organisatie van de Sportprijs Utrecht is in handen van de VSU (Vereniging Sport Utrecht) in opdracht van de gemeente Utrecht. Zie www.sportutrecht.nl. Mist er in dit overzicht een prestatie? Geef deze dan door via sportprijs@sportutrecht.nl

Vanaf januari zijn de drie genomineerden per categorie bekend en kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriet.

Wat is jouw favoriet? Doe voor 6 december 2017 al een voordracht via http://sportprijs-utrecht.nl/doe-een-voordracht/