Technische staf Dalto volgend seizoen aangevuld

Korfbal Redactie

Dalto heeft overeenstemming bereikt met zowel Jesper Oele als ook met Ruud van de Hoef. Beide heren worden vanaf komend seizoen toegevoegd aan de technische staf van hoofdtrainer Barry Schep. Met zowel Van de Hoef als ook met Oele wordt een overeenkomst aangegaan van drie seizoenen.

Jesper Oele, kind van de club, keert na een periode als hoofdtrainer bij SDO/Blij Werkt terug bij ‘zijn club’. Bij SDO in Kamerik heeft Jesper samen met Ivan Roozenbeek een succesvolle periode gekend. Bij SDO werd hij tweemaal kampioen. Oele is, op een korte uitstap naar OVVO na, altijd betrokken geweest bij de vereniging. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding en speelde gedurende twee periodes in het eerste team. ‘Super tof dat ik samen met Barry, Ruud, de D-side en alle andere die Dalto een warm hart toe dragen mag werken aan de toekomst van onze club!’ Hij zal samen met Schep verantwoordelijk worden voor het eerste team, waarbij de laatste eindverantwoordelijk is.

Ruud van de Hoef is op dit moment trainer van het tweede team van Dalto en zal deze rol ook de komende seizoenen vervullen. Hij kwam vorig jaar over Antilopen en heeft zich midden in de club gemanifesteerd. Voor zijn periode bij Antilopen was hij onder andere actief bij SKF, Victum en gaf hij training aan RTC District Oost. Van de Hoef is zeer content met zijn langere verblijf bij Dalto: ‘Dit eerste jaar bij de selectie van Dalto is mij uitstekend bevallen. Het plafond van deze spelers is nog lang niet bereikt en de wisselwerking met de spelers en mij is zo plezierig dat ik hen graag, samen met Barry en Jesper, help om hun top te bereiken’